Retouren en garantie

HERROEPEN / RETOURNEREN

Bij de Tuinmachine Company.com willen wij graag dat onze klanten tevreden zijn. Desondanks kan het zo zijn, dat ondanks zorgvuldig handelen, u toch tot een herroeping of het retourneren van goederen wilt overgaan. Dat kan uiteraard altijd binnen de daarvoor geldende regels. Om de herroeping/het retourneren snel en goed te laten verlopen verzoeken wij u om onderstaande spelregels goed te lezen. Wilt u ook zo vriendelijk zijn en het betreffende retouren- of garantieformulier goed te lezen en ingevuld aan ons te retourneren. 

 

DE SPELREGELS 

 

Bestelling annuleren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Uw aankoop retourneren
U heeft na ontvangst van de bestelde producten 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de Tuinmachine Company.com geretourneerd moeten worden.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd indien uw retourzending voldoet aan de aangegeven spelregels voor retour zending. De kosten van het retourzenden van uw huisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien  u vragen heeft over een annulering of retourzending kunt u contact met ons opnemen via info@stiermandeleeuw.nl.  

 

Uitzonderingen retourneren

Gebruik maken van het herroepingsrecht/retourrecht is niet mogelijk voor producten die:

 a. verzegeld zijn. Wanneer de verzegeling verbroken is, is dit producten niet retourneerbaar,
 b. door de Tuinmachine Company.com tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument,
 c. duidelijk persoonlijk van aard zijn,
 d. door hun aard niet kunnen worden teruggezonden,
 e. snel kunnen bederven of verouderen,
 f.  een prijs kennen dat gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop Stierman de Leeuw geen invloed heeft;
 g. worden gezien als losse kranten en tijdschriften;
 h. behoren tot de segmenten audio- en video-opnamen en computersoftware, waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 

U kunt het herroepingsformulier/retourformulier van de Tuinmachinecompany aanvragen op info@stiermandeleeuw.nl 

 

Garantie

De Tuinmachine Company.com staat bekend om haar goede service en garantie. Om snel en een goede garantie te kunnen leveren verzoeken wij u, indien u gebruik wilt maken van garantie, onderstaand garantie aanvraagformulier te downloaden. Dit formulier kunt u na invulling aan ons mailen, faxen of per post toesturen.

 

Stierman de Leeuw
Woudhuizermark 79
7325 AC  Apeldoorn

tel. 0575 57599999
fax. 0575 599989

 

Download ons garantie aanvraagformulier