Onderdelentekeningen

Klik hier om diverse onderdelentekeningen te bekijken. 

Niet alle onderdelen kunt u kopen via onze webshop www.detuinmachinecompany.nl Voor sommige onderdelen is het noodzakelijk om contact op te nemen met uw locale vakhandel. Zij kunnen voor u de onderdelen bij ons bestellen. Deze onderdelentekeningen zijn bedoeld om u te helpen het juiste onderdeel te selecteren. Op onze dealerlocator kunt u zien welke dealers bij u in de buurt gevestigd zijn.

 

Samenwerking met een locale dealer

Wij werken altijd samen met een locale dealer. Het maakt niet uit of u een aankoop plaatst van een artikel dat wij bij u op locatie kunnen bezorgen of dat het een machine is die beslist door een dealer moet worden uitgeleverd.
De dealer ontvangt van ons een vergoeding over uw aankoop. U kunt zelf een dealer kiezen bij wie u eventuele garantie en onderhoud wilt onderbrengen. Indien u zelf niet aangeeft welke dealer uw voorkeur geniet, zullen wij een keuze maken voor de dealer die het dichtsbijzijnd gevestigd is. Indien de dealer van uw voorkeur uw aankopen niet kan of wil ondersteunen met garantie en onderhoud zullen wij een andere dealer verzoeken om de uitlevering te verzorgen.