Uw online tuinmachine specialist voor Nederland

Wie zijn wij?

De tuinmachine company.com  is een betrouwbare, onafhankelijke en zelfstandige online vakspecialist van tuin-, park- en bosmachines. Wij bieden een ruime keuze in kwalitatief hoogwaardige merken. Ondanks dat wij een online aanbieder zijn, werken wij nauw samen met locale dealers. Deze samenwerking heeft meerdere voordelen voor u. U kunt 24/7 uw tuin-, park- en bosmachines kopen zonder veel tijd te moeten investeren in showroom bezoeken. Daarentegen kunt u voor advies en hulp toch altijd terecht bij een dealer direct bij u in de buurt.

 

De tuinmachine company.com is een onderdeel van het gerenommeerde bedrijf Stierman de Leeuw, distributeur/importeur van tuin-, park- en bosmachines. Stierman de Leeuw, onderdeel van Royal Reesink, levert exclusief aan wederverkopers en is gevestigd op het duurzaam bedrijventerrein 'De Ecofactorij' in Apeldoorn.

 

Waarom kopen bij de tuinmachine company?

Er zijn een aantal redenen waarom u bij ons aan het juiste adres bent, maar de belangrijkste redenen zijn toch wel dat wij:

  • een online aanbieder zijn, waardoor u tuin-, park- en bosmachines kunt kopen wanneer het u uitkomt
  • als echte vakmensen graag telefonisch of digitaal met u meedenken en u van advies voorzien
  • een uitgebreid assortiment van exclusieve kwaliteitsmerken hebben
  • een onafhankelijke aanbieder zijn van tuin-, park- en bosmachines
  • een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding aanbieden
  • leveren uit voorraad
  • een goede aftersales service hebben (mede omdat wij samenwerken met locale dealers)

 

Belangrijkste reden is dat u het prettig vindt om op het door u gekozen moment vanuit uw 'luie stoel' een tuin-, park- of bosmachine te kopen bij vakmensen met verstand van zaken.

Wie kan bij ons kopen?

In prinicpe kan iedereen bij ons kopen. Het maakt dus niet uit of u een particulier bent, een hovenier, een gemeente, een werkvoorzieningsschap, een landschapsbeheerder, een boomverzorger, een recreatiepark of pretpark beheert, een golfbaan of sportvelden beheert, een.......

Onze Merken

Wij leveren een breed pakket aan machines, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmaterialen, klimmaterialen en onderdelen van o.a. ARS, Bahco, EGO, Eliet, Fiskars, Felco, Jonsered, Limpar, Petzl, Metabo, Markusson, Nimos, Oregon, Paldu, Pflantzfuchs, Pick-Pine, Posch, Terrazza, Rauch, Tree Up , Edelrid, Colugo, Buckingham enz


Risicoloos kopen bij de tuinmachine company.com

Wellicht vindt u het nog wat onwennig om online een tuin-, park- of bosmachine te kopen. Of misschien kent u ons nog niet echt. Wij begrijpen dat. Daarom bieden wij de mogelijkheid om, voorafgaand aan uw bestelling, eerst even contact met ons te leggen. Leg ons uw vragen voor, overleg met onze vakmensen welke machine het beste past bij uw situatie en beoordeel ons. Dat vinden wij geen probleem. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur op telefoonnummer 0575 599999 (wij nemen de telefoon op met Stierman de Leeuw). En zoals u wellicht weet is Stierman De Leeuw onderdeel van Royal Reesink, het in 2017 op één na snelst groeiende bedrijf van Nederland.
Wanneer u ons wilt mailen kan dat ook op info@stiermandeleeuw.nl 

Stel ons uw vraag, probeer ons uit en kijkt u gerust met wie u te maken heeft.

 

Wanneer mogen wij u verwelkomen als klant?